Plans d'àpats

Així que estic el dia 278 d’acollida al lloc (donar o prendre 254 dies… però ja ho saps…

Així que estic el dia 278 d’acollida al lloc (entrega o triga 254 dies… però saps… qui compta?), així que tots dos simultàniament estic boig caminant cap amunt i pel passadís del nostre apartament, ansietat migdiada al meu sofà i l’estrès al forn. Però sobretot intento prendre-ho el dia a dia. RESPIRACIÓ PROFUNDA. PROFUNDA. RESPIRACIÓ. A més, un fet divertit, vaig haver de buscar a Google la diferència entre “respirar” i “respirar” per assegurar-me que estava fent servir el terme correcte anterior. Pel que sembla, tinc un cervell pandèmic i no puc pensar correctament en la terminologia o la gramàtica correcta en aquest moment. DE RES AMB. Fa unes setmanes que no he anat a la botiga de queviures adequada. La qual cosa està bé perquè ara mateix tinc un gran emmagatzematge d’aliments al meu rebost des del meu darrer viatge allà. Però una cosa que NO vaig recollir a la botiga van ser els simpàtics M&M de colors pastel. Vaig caminar pel passadís i gairebé el vaig baixar per agafar-ne alguns, però hi havia DIVERSOS persones que s’atreveien i NO es distanciaven físicament adequadament, així que vaig ser com NO. Però crec que podria fer aquesta galeta de paella gegant amb M&M habituals. O potser trossos de xocolata si no trobo cap M&M al meu rebost infinit d’ingredients aleatoris sense fi. A més, vull començar un nou compte d’Instagram anomenat Infinite Pantry of Never Ending Random Ingredients, però pel que sembla, el infinitepantry ja s’ha pres, així que ara estic doblement trist. Una galeta de paella gegant probablement no és la més pràctica de les coses que cal fer ara mateix. PERÒ NO M’IMPORTA. És millor que fer la migdiada en una posició incòmoda al meu sofà i despertar-me i sentir un mal al pit i estar paranoic que d’alguna manera vaig contreure el coronavirus quan realment acabo de dormir en una posició incòmoda al meu sofà. Gent de respiració profunda. Això és el que he de fer. I una paella gegant a temps per Pasqua. Espero que estigueu tots segurs i que no us torneu bojos com jo. A més, podeu trobar aquesta recepta al meu bloc, o simplement buscar a Google “eatthelove skillet cookie” . . . . . .

Related Articles

Back to top button