Plans d'àpats

Benvolguts Indiana Hoosiers. NO VINGUIS A MI. He fet aquest entrepà de filet de porc…

Benvolguts Indiana Hoosiers. NO VINGUIS A MI. Vaig fer aquests entrepans de filet de porc i els vaig posar en un rotllo de pretzel de massa mare casolà, no en un pa d’hamburguesa. HO SÉ. NO ÉS TRADICIONAL.⁠ ⁠ Però no m’importa. De fet, aquest era un àpat amb massa mare. Vaig utilitzar rotllos de pretzel de massa mare. Vaig fer els anells de ceba per descartar massa mare. I fins i tot vaig fer servir un descart de massa mare en comptes de llet de mantega per a la marinada de filet de porc. Vull dir. SI VAIG A FER LEVANTAT. VAIG A FER LEVANTAT.⁠ ⁠ I el resultat final… és molt bo. És tradicional? No. Però el meu soci nascut i criat a Indiana alecjosephbates va dir que aquests eren els MILLORS entrepans de filet de porc que ha tingut mai.⁠ ⁠ MAI. HAD.⁠ (Vull dir, pot ser parcial. S’està refugiant al seu lloc amb mi. Així que m’ha de dir coses bones. Però tot i així, ho agafaré!)⁠⁠ Obteniu la recepta del entrepà de filet de porc ara al meu bloc, o simplement busqueu a Google “eatthelove pork tendernich”. I sí, podeu posar-lo en un pastís d’hamburguesa vell i utilitzar mantega i galetes salades per al pa. També tinc instruccions per a tot això a la recepta! .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠

Related Articles

Back to top button