Plans d'àpats

Bollos de bao picants, gyoza de verdures i pak choi amb oli de bitxo cruixent Molt mandros…

Bollos de bao picants, gyoza de verdures i pak choi amb oli de bitxo cruixent 🥡🥟 Sopar molt mandros aquesta nit, però em va agradar provar aquests panets de bao picants itsuofficial ja que trobo molt a faltar tenir char siu bao al dim sum🥢 M’han agradat molt, eren molt suaus i lleugers i venien amb unes bosses de paper perquè les pogueu cuinar al vapor al microones! M’agradaria provar altres sabors, però, ja que no estic enamorat de res que contingui grans de pebre de Szechuan🌶 També fregits i després al vapor (fregits i després afegir un raig d’aigua i tapar) unes boles de boles de verdures que vaig comprar en un supermercat asiàtic i una mica de pak Choi amb una mica d’oli de sèsam 🥟🥬 Amb una mica d’oli de bitxo cruixent de LaoGanMa! M’encanta aquesta merda! 😍 També he comprat a un supermercat asiàtic i el continuo comprant ja que funciona amb tots els plats d’estil asiàtic que he estat fent🥡🥢

Related Articles

Back to top button