Plans d'àpats

| Com està tothom ara mateix? Sou tots com no em puc creure que hagi de co…

| Com està tothom ara mateix? Esteu tots com si no em puc creure que hagi de tornar a preparar el sopar? NO HO VAIG FER Ahir? Perquè bàsicament sóc així TOTES. DIA. TOTS. EL. TIME…⁠ ⁠ És per això que em vaig associar amb safeway per compartir una de les receptes bàsiques del rebost: SOPA MINESTRONA. És molt fàcil de fer, utilitzant articles bàsics O Orgànics que sempre tinc proveïts.⁠ ⁠ Parlo de brou de pollastre, mongetes en conserva, tomàquets a daus i verdures congelades! Això és una cosa que podeu preparar en menys de 30 minuts amb el mínim esforç!⁠ ⁠ A més, tinc notes extenses sobre com substituir articles, com fer-lo vegetarià o vegà, com augmentar o canviar la proteïna si vols, com utilitzar verdures fresques si en tens (o vols utilitzar-les perquè n’has comprat massa) i com fer-los uns pantalons de luxe si vols donar-te un caprici! Un raig de pesto, un afaitat de parmesà, aquest tipus de coses….⁠ ⁠ Fes una ullada a les meves històries d’IG per veure algunes darreres escena i com fer aquesta sopa des de zero. I aneu al meu bloc per obtenir la recepta o simplement busqueu a Google “eatthelove minestrone soup”! Estigueu tots segurs. . . . . . . . .

Related Articles

Back to top button