Plans d'àpats

Continuo mirant algunes de les meves motlles de pastissos. Vull tirar-los cap avall i…

Continuo mirant algunes de les meves motlles de pastissos. Vull tirar-los cap avall i coure-hi alguna cosa, ⁠ ⁠ perquè m’encanta fer pastissos bundt! Però és SUPER poc pràctic per a mi fer-ho. Enfornar un pastís quan esteu a distància social… no és la millor idea. Ara mateix no necessito un pastís sencer a casa meva. I no és com si el pogués donar a l’AJ perquè el porti a la feina. Treballa des de casa, donant classes en línia. No aniré al meu taller de ceràmica. Realment no veig ningú. Així que això vol dir que qualsevol cosa que faci, es queda aquí a casa nostra. I la meva cintura no ho necessita.⁠ ⁠ Però això no vol dir que encara no em miri amb anhela les meves paelles i m’agradaria poder fer alguna cosa amb elles.⁠ ⁠ (Aquest és un pastís de te verd Matcha de llimona Meyer. Podeu trobar la recepta al meu bloc o simplement buscar a Google “eatthelove lemon matcha cake” per trobar-la.)⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ cakeoftheday

Related Articles

Back to top button