Plans d'àpats

Dos dies més per acabar la celebració de l’Any Nou Lunar. Vaig fer alguns mi…

Dos dies més per acabar la celebració de l’Any Nou Lunar. Vaig fer unes mini pastissos de pinya 🍍 per a la festivitat ha de tenir una llaminadura que simbolitza la bona kind. Ho vaig fer amb una massa de crosta de pastís que tenia de traderjoe i una pinya de wholefoods. Em vaig divertir fent servir alguns dels meus talladors de galetes per a aquest projecte. La conserva de pinya casolana 🍍 es va fer amb una olla instantània instantpotofficial Recepta per a la conserva: Jo pinya, pell i tallada a trossos petits 1 branca de canyella three claus half c de sucre ecològic Coem a pressió durant 20 minuts. Traieu la canyella i els claus. Utilitzeu una batedora de mà per polveritzar fins a la massa. Vaig utilitzar una batedora cuisinart. Continueu cuinant fins que tot el líquid s’evapori i estigui lleugerament caramel·litzat. Retirar, refredar, tapar i refrigerar. És bo fer la conserva un dia abans. Aquesta és una conserva baixa en sucre. Ajusteu al vostre gust. Quan es refreda la conserva de pinya. Enrotlleu, talleu l’escorça del pastís a la forma que vulgueu i poseu-hi una conserva. Podeu cobrir la conserva amb una massa en forma de mini empanades. Coure al forn a 325 F durant 30 a 35 minuts fins que estigui marró clar. Gaudeix! eattolive2eat per a més projectes alimentaris.

Related Articles

9 Comments

  1. Thank you for a recipe !

  2. Wow. Looks so pretty and delicious 😮👏🏻😍😋😋😋😊🥰You are so talented.

Back to top button