Plans d'àpats

Embolcall de pèsols i menta faltava així que vaig fer els meus propis falafels! Super fàcil i…

EMBOLLIT DE FALAFEL DE PÈSOL I MENTA🌱🥙 ✨Fava a faltar falafelmunch així que vaig fer els meus propis falafels! Súper fàcil i molt saludable si enfornes en comptes de fregir! Servit el meu en un embolcall mediterrani amb una mica de tzatziki casolà, ceba vermella, espinacs, pasta harrisa i siracha Mayo🌶 FALAFEL: – 200 g de cigrons (aproximadament una llauna escorreguda) – un grapat de coriandre i julivert (uns 5 g cadascun) 🌱 – 1 gran d’all 🧄 – 1/2 culleradeta de comí – 1 culleradeta de sal – Suc de 1/2 llimona🍋 🌪Combineu-ho tot! Això fa una barreja bàsica de falafel si després barregeu 25-30 g de farina (he afegit una mica d’aigua a la barreja per ajudar-la a barrejar-se, per la qual cosa necessitava una mica de farina addicional) 🌱Per fer-lo amb gust de pèsol i menta (que us recomano molt) barregeu 100 g de pèsols congelats, un grapat d’espinacs i eight g de menta fresca! Afegiu aigua si cal! A continuació, vaig afegir a un bol i vaig remenar amb 20 g de pa ratllat de panko per espessir-lo una mica i després vaig fer servir una cullera de gelat per fer-ne boles col·locades en una safata de forn. Llavors vaig coure durant 25-30 minuts a 180 😙 ✨Disfruteu! Si el voleu fer una mica més decadent, fregiu-lo en una paella, o proveu el falafel de crispetes de blat de moro de bosh.television que submergeix el falafel en una massa i després en una mica de pa ratllat abans de fregir 😋 ✨Aproximadament 43 kcals per falafel, 8C, 0,four F, 2.1P

Related Articles

Back to top button