Plans d'àpats

És divendres! I tinc TOTES ganes de bunyols. El que em fa preguntar-me… per què són ap…

És divendres! I tinc TOTES ganes de bunyols. El que em fa preguntar-me… per què els bunyols de sidra de poma són TOTALment una cosa de tardor? Per què no els podem tenir TOT L’ANY?⁠ ⁠ I no em digueu aquesta línia “llavors no són ESPECIALS”. Perquè CADA MOMENT FER DONUITS… ÉS ESPECIAL.⁠ ⁠ Així que sí, estic contemplant fer bunyols de sidra de poma aquest cap de setmana. Contemplar és la paraula aquí gent. Podria començar a experimentar i a fer un tipus de bunyol diferent. Però ja veurem.⁠ ⁠ Trobeu la recepta dels meus bunyols de sidra de poma a l’arxiu del meu bloc o simplement busqueu a Google “eatthelove apple sider donut” per trobar-lo.⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠

Related Articles

Back to top button