Plans d'àpats

Estic encantat d’unir-me per portar-vos aquest pa amb remolí de nabius. jo’…

Estic encantat d’unir-me amb biritesf per oferir-vos aquest pa de remolí de nabius. He estat comprant a la botiga de la missió Bi-Rite Market des que em vaig mudar al barri fa més de 15 anys. Les seves petites botigues acollidores tenen tot el que necessito i sempre confio en l’equip que hi ha per seleccionar els millors productes i productes locals i de temporada. Així que quan em van contactar per col·laborar, vaig saber que volia fer i compartir aquest pa de remolí de nabius amb gingebre i pacanes. Bi-Rite Market treballa directament amb granges locals per obtenir els millors productes de temporada com els nabius i les pacanes d’aquest pa. He tornat a fer una versió d’aquest pa des que em vaig mudar a San Francisco, però estranyament mai no he compartit la recepta abans. Està inspirat i basat en un clàssic anell de te suec, però el farcit està ple de nabius frescos, ratlladura i suc de taronja, gingebre cristal·litzat, pacanes picades i espècies càlides d’hivern com la canyella i els claus. Un cop comencis a cuinar-lo, la teva casa farà olor de vacances! Podeu trobar la recepta al meu bloc ara o simplement buscar a Google “eatthelove cranberry swirl bread”. I mireu les meves històries destacades d’IG per veure un procés pas a pas sobre com fer aquest pa impressionant. Bi-Rite Market també ofereix un descompte especial per a la gent! Aneu a https://store.biritemarket.com/discount/EATTHELOVE i utilitzeu el codi “EATTHELOVE” per obtenir un 10% de descompte. Límit d’un descompte per convidat. Oferta vàlida fins al 23/12/2020. Bones festes a tothom! . . . . .

Related Articles

15 Comments

  1. Looks so good! Reminds me of the old Entemann’s pecan rolls. My grandmother used to make something similar. (Then went store bought later in life)

  2. My favorite market in SF! I miss shopping there and keep hoping they will open in Oakland!

  3. Will have to try! I’ve been making the Swedish tea ring as an old family recipe but it could use some updating + adjustments 💯

Back to top button