Plans d'àpats

Estic sortint lentament de la meva closca traumàtica on vaig estar atrapat durant les últimes 6 setmanes…

Estic sortint lentament de la meva closca traumàtica on vaig estar atrapat durant les últimes 6 setmanes. Em vaig obligar a sortir ahir de l’apartament per fer la bugada a la bugaderia perquè 1. m’estava quedant sense roba interior neta i 2. tinc grans pors de convertir-me en un agorafòbic. És massa fàcil per a mi quedar-me dins de TOT. EL. TEMPS. A fora fa por! Però ara que he manejat la calor alta de l’assecadora comercial i he esquitxat una mica de lleixiu a la meva dessuadora (de totes maneres era vella), estic preparat per tornar a una aparença de normalitat. El que sigui normal avui en dia! I això vol dir que he tornat a la cuina, però aquesta vegada prenent notes del que estic fent, fent fotos per documentar el procés i jugant amb les receptes d’una manera més metòdica. I com que estic veient una explosió de massa mare I pa de plàtan al meu feed IG, penso, per què no combinar aquests dos? PER QUÈ NO FER UN PA DE PLÀTAN? I com que sóc EXTRA, vaig afegir trossos de xocolata picats a la massa de pa de plàtan, així com una cobertura de molla amb grans de cacau. Sí, sí, no em facis. JA SÉ QUE NO TENIU GRES DE CACAU. Està bé. Podeu deixar-los fora. O submergeix-los amb fruits secs picats. O simplement salteu-vos la molla tot junt. El vostre pa de plàtan encara serà “següent nivell” a causa del descart d’inici de massa mare. No et preocupis. Tinc notes sobre tots aquests subs i què he de fer per racionalitzar la recepta als ingredients del vostre rebost a la meva publicació al bloc. De totes maneres, aquesta recepta utilitza 3/4 de tassa d’inici de massa mare. La qual cosa és increïble perquè si ets com jo, bàsicament t’estàs ofegant a les coses. No sé com passa, però bàsicament l’arrencada creix exponencialment mentre dorm. Un dia tinc l’equivalent a un got d’entrant. L’endemà amb prou feines el puc encaixar al meu bol més gran. Dit tot això, podeu obtenir la recepta al meu bloc ara o simplement buscar a Google “eatthelove sourdough banana bread” per trobar-la. Espero que tots estigueu sans i estalvis! . . . . .

Related Articles

Back to top button