Plans d'àpats

Estic veient kumquats apareixent a la botiga, cosa que em fa SO. FELIÇ. M’encanta el…

Estic veient kumquats apareixent a la botiga, cosa que em fa SO. FELIÇ. M’encanten els petits cítrics dolços, especialment quan els confijo i els faig servir com a guarnició.⁠ ⁠ Com aquestes xocolates de crema! M’agrada servir-los amb un bon oli d’oliva afruitat i pebre, una mica de sal marina cruixent per ajudar a destacar el sabor de la xocolata negra i, per descomptat, els kumquats confitats.⁠ ⁠ Aquestes serien unes postres fantàstiques per a Sant Valentí. Sopar de dia, o simplement com una mena de vetllada per donar-vos un regal! Obteniu la recepta als meus arxius o simplement busqueu a Google “eatthelove chocolate pots de creme” per a la recepta.⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠

Related Articles

Back to top button