Plans d'àpats

Fa MESOS que estic treballant en aquesta recepta… i finalment estic content amb ella. P…

Fa MESOS que estic treballant en aquesta recepta… i finalment estic content amb ella. PRETZEL SHAKSHUKA. És el clàssic guisat de salsa de tomàquet picant mediterrània amb un ou trencat, TOT CUIT AL FORN EN UNA CROÇA DE PRETEL SUAU.⁠ ⁠ Sí. Em va ocórrer la idea de la recepta fa un temps. Però vaig seguir intentant esbrinar la millor manera de fer-ho i el moment adequat perquè l’ou es cuuri correctament.⁠ ⁠ I això vol dir menjar molts prototips. No em queixo. ERA TOT. EN. EL. NOM. DE. RECERCA. M’encanta gairebé qualsevol cosa amb pretzel.⁠ ⁠ Així que sí, pretzel shakshuka. La recepta ja està al meu blog. O simplement busqueu a Google “pretzel shakshuka” perquè estic bastant segur que NINGÚ MÉS HO HA FET ABANS. O almenys, no podria fer-ne una recepta en cap altre lloc. ¯_(ツ)_/¯⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠

Related Articles

Back to top button