Plans d'àpats

Fa un parell de dies vaig publicar sobre el meu àpat PEAK SOURDOUGH on vaig fer tot…

Fa un parell de dies vaig publicar sobre el meu àpat PEAK SOURDOUGH on ho vaig fer tot amb el meu entrant de massa mare (no, no he nomenat el meu entrant, no sóc una d’aquestes persones).⁠ ⁠ PERÒ sóc el tipus que fa massa mare pretzels. Sense parar. Els he estat fent durant els últims quatre mesos, pràcticament cada dues setmanes, cuinant-los, congelant-los i després tornant-los a coure quan els acabi.⁠ ⁠ I finalment vaig arribar a publicar sobre els pretzels de massa mare al meu bloc fa un parell de setmanes. És la recepta que vaig fer servir per fer els panets de pretzel al meu sandvitx de llom de porc (tinc una nota a la part inferior de la recepta que explica com adaptar els pretzels en panets).⁠ ⁠ És més fàcil del que penses fer-los! Podeu fer els pretzels amb un entrant actiu, només amb l’inici de massa mare, o amb una mica de llevat sec actiu (per enganyar i accelerar el procés de pujada).⁠ ⁠ I sí, podeu utilitzar lleixos, bicarbonat de sodi, o bicarbonat de sodi “al forn”. Tinc notes sobre totes aquestes opcions. Però aquests pretzels suaus de la foto estan fets amb bicarbonat de sodi normal, el mètode que faig servir el 85% del temps. Perquè sóc mandrós. Tingueu en compte com la meva versió dels pretzels encara surt força fosca i pretzel a causa de la quantitat de bicarbonat de sodi que faig servir i del temps prolongat que bullo els pretzels!⁠ ⁠ Així que aneu a la meva publicació al meu bloc per comprovar-ho tot. Alguna vegada has volgut saber com fer pretzels suaus de massa mare! O simplement busqueu a Google “eatthelove sourdough pretzels” per trobar la recepta.⁠ ⁠ També mireu els aspectes més destacats de la meva història d’IG al meu perfil per obtenir instruccions pas a pas sobre com fer-les!⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠

Related Articles

Back to top button