Plans d'àpats

Feliç dia de la mare gent! Fa unes setmanes es va publicar un article que vaig escriure a It…

Feliç dia de la mare gent! Fa unes setmanes es va publicar un article que vaig escriure a thecountermedia. Va ser una de les primeres peces que he publicat des de fa temps que NO implicava cap recepta. Trobo a faltar escriure assaigs. La gent ja llegeix assaigs? Ni tan sols ho sé. Però em va semblar bé escriure-ho. Encara millor que ho publiqui algú altre. La peça forma part d’una sèrie d’assajos personals anomenats “Eating In” que The Counter publica sobre com la COVID-19 ha canviat la manera com mengem, creem els àpats i la nostra relació amb els aliments. Vaig tenir l’honor de ser inclòs. Cada assaig de la sèrie se sent molt important. El meu assaig parlava de la meva mare i de com va començar la radioteràpia profilàctica a mitjans de febrer, JUST ABANS que la pandèmia arribés a les costes dels EUA. El que significava que havia d’acabar la seva teràpia mentre aquí es feia més i més por. L’última setmana de tractament, es va donar l’ordre d’acollida al lloc de San Francisco i encara la conduïa als tractaments diaris. Els darrers dies em van trobar esperant-la al cotxe perquè ja no em deixaven entrar a l’hospital. La meva mare va acabar la teràpia fa més d’un mes. Ara està bé, tot i que des de llavors no ha sortit del seu apartament. Els porto de queviures, tot i que el meu pare encara s’escapa de tant en tant perquè està “avorrit”. Li crido cada vegada que ho fa, però què faràs? Aquesta és la foto que vaig fer del “dia de graduació” de la meva mare, l’últim dia del seu tractament de radiació. Vaig treure el meu iPhone per caprici, pensant que aquest dia s’havia de documentar. No és la millor foto que he fet mai però m’encanta molt perquè la seva força i alegria es veuen en aquest somriure. Podeu llegir més sobre la meva mare i com haver-la de portar a l’hospital va significar un canvi en la manera de menjar i el menjar que feia. L’assaig es pot trobar a https://thecounter.org/covid-19-essay-coronavirus-food-blog-health-recipes-irvin-lin/ o només podeu buscar a Google “The Counter Irvin Lin” per trobar-lo. Espero que estigueu tots segurs. Aviat tornaré a compartir fotos boniques de menjar… . . . . .

Related Articles

Back to top button