Plans d'àpats

Fideus borratxos (una mica) Aquesta recepta es basava en fideus borratxos, però jo no…

Fideus borratxos 🍷 (una mica) 🍜 Aquesta recepta es basava en fideus borratxos woon.heng, però no tenia salsa de peix vegana, així que només vaig fer servir una mica de salsa d’ostres vegana, salsa de soja, sucre moreno i siracha! Sincerament, m’encanten tant els fideus que menjaria cada dia, segur 🤩 Aquests fideus eren només “buddies” de fideus d’arròs que vaig trobar en un supermercat asiàtic però que també els he vist a Amazon! Són molt més amples que els fideus tailandesos que m’encanten😋 ✨Primer hem fregit una mica de tofu ferm amb una mica d’oli de sèsam, després hello he afegit una mica d’all i bitxo i després unes cebes tendra i pak choy fins que estiguin cuits🥬 A continuació, he afegit els fideus d’arròs cuits. i la salsa i cobert amb més ceba tendra, oli de bitxo cruixent i llavors de sèsam😋

Related Articles

Back to top button