Plans d'àpats

Gairebé m’havia oblidat d’aquesta recepta que vaig desenvolupar per FINS que algú pos…

Gairebé m’havia oblidat d’aquesta recepta que vaig desenvolupar per a simplyrecipes FINS que algú va publicar sobre ella i em va etiquetar i em va dir que era EL MILLOR POLLATRE ASSITAT MAI.⁠ ⁠ Les seves paraules. No és meu. És un pollastre amb feta, inspirat en un dels meus restaurants locals preferits souvla i adaptat d’una recepta del geni clarkbar per al NYTcooking. Sí, ha passat pel bloc. Però hi ha una raó per la qual!⁠ ⁠ https://www.simplyrecipes.com/recipes/feta_brined_roast_chicken/El secret és la salmorra amb feta per al pollastre i la quantitat adequada de salat per al pollastre. Un frec liberal d’herbes i tens el millor pollastre rostit mai.⁠ ⁠ O això diu la gent. Fes-ho per tu mateix. Només cal que busqueu a Google “Simply Recipes Feta Roast Chicken” i descobriu-ho vosaltres mateixos!⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ ,⁠

Related Articles

Back to top button