Plans d'àpats

| Galetes amb trossets de xocolata. Però feu-los amb OLI D’OLIVA VERGE EXTRA! T’he fet equip…

| Galetes amb trossets de xocolata. Però feu-los amb OLI D’OLIVA VERGE EXTRA! Em vaig associar amb californiaevoo per fer aquestes galetes de xocolata amb oli d’oliva verge extra. Vaig anar a un sopar amb ells el mes passat i em va renovar l’interès per coure amb oli d’oliva verge extra, un ingredient que m’encanta a la cuina, però que no en faig servir tant. Aquestes galetes de xocolata tenen una capa afegida d’oli d’oliva verge extra brillant i pebre, que els dóna sofisticació i dimensió d’una manera que les galetes típiques a base de mantega no tenen. Són masticables i plens de tones de xocolata. I en realitat són MÉS FÀCILES de fer perquè no cal portar la mantega a temperatura ambient ni cremar el sucre amb la mantega. Podeu trobar la recepta, juntament amb consells sobre quin tipus d’oli d’oliva verge extra utilitzar, ara al meu bloc!

Related Articles

14 Comments

  1. What a great idea! It’s raining in Los Angeles this morning. Seems like a perfect time to go to the grocery store to get these ingredients.!

  2. These look INCREDIBLE 😍 We can’t wait to try this one out ourselves! 🍪

  3. Wow! Well done😊😊Thank you very much for sharing. Besides how to make it, is there anything to pay attention to in the process?

Back to top button