Plans d'àpats

He estat ajupit a casa i fent menjar per a mi i la meva parella, i…

He estat ajupit a casa i fent menjar per a mi i la meva parella, i no per a un públic. Això vol dir que no estic prenent notes, no prenc fotos, no em preocupa si la recepta o el menjar són dignes d’Instagram/Pinterest o no. No faig servir ingredients de SEO compatibles amb Google, que es troben a la majoria de botigues de queviures. Estic adentrant al meu rebost i descobrint ingredients que m’oblidava que tenia, fent-los servir amb abandon i alegria. Ha estat alliberant d’una manera que fa temps que no sentia. I amb l’ordre de refugi al lloc, agafaré qualsevol sensació de “llibertat” que pugui tenir en aquest moment. Ara mateix estic jugant amb el meu nou entrant de massa mare. Probablement sóc el pitjor pare inicial de massa mare. He tingut primers en el passat i sempre els he matat per negligència. I si alguna vegada has tingut un entrant, SABES que es necessita un esforç per matar un entrant. Són bastant indestructibles, sobretot si les guardes a la nevera. Però fa unes sis setmanes vaig crear un nou entrant des de zero per a una pizza party que estava fent. I ho he mantingut des d’aleshores. Encara estic bastant dolent per alimentar-lo amb regularitat. Però segueix recuperant-se. Aquest és un tros de pa de xocolata negra amb massa mare que vaig coure ahir amb l’entrant. He fet una foto ràpida aquest matí només per documentar-la i per compartir-la aquí a IG. Perquè alguns hàbits són difícils de trencar suposo. El pa està untat amb mantega a l’estil europeu i una mica de sal marina de Maldon. I va fer el millor i més reconfortant esmorzar que he tingut durant un temps. I potser, quan agafi el meu acte, tornaré a fer aquest pa per provar la recepta i assegurar-me que funciona realment. Prendré notes abundants. Asseguraré de fotografiar cada procés pas a pas perquè la gent ho necessita amb receptes avui en dia. I després posaré l’estil de la foto per a una foto de bellesa que sigui adequada per a Pinterest i Instagram. Però de moment, estic cuinant amb abandon. Perquè l’autocura es presenta en totes les formes. . . . . .

Related Articles

Back to top button