Plans d'àpats

He estat jugant amb una recepta meva antiga al meu blog, aquestes magdalenes angleses…

He estat retocant una antiga recepta meva al meu bloc, aquestes magdalenes angleses que es basen en la recepta clàssica de modelbakery. La meva versió utilitza mantega marró, però d’altra banda és força similar a la recepta que es troba al seu llibre de cuina. Podeu trobar la meva versió buscant a Google “eatthelove english muffins”. El meu experiment actual utilitza un entrant de massa mare, del qual en tinc una TONONA. Com sembla que tothom al país, he estat cuinant amb massa mare, intentant alleujar-me l’estrès i l’ansietat treballant-ho tot a la cuina. Vaig xerrar sobre la cocció de quarantena amb els encantadors holynopales dels latimes i latimesfood la setmana passada i l’article ha sortit avui! Aparentment es troba a la portada de l’edició impresa, però també està disponible en línia. Només cal que busqueu a Google “LA Times Irvin Lin” per trobar l’article. També entrevisten a cake_historian així com a Sharon Lieblein, directora de repartiment i Lisa Kring, treballadora social a l’article. Estic honrat de ser inclòs amb aquesta bona gent en aquesta peça. Una cosa de la qual parlo a l’article és com estic experimentant més a la cuina que abans. Estic adentrant al meu rebost i trobant ingredients que m’oblidava que tenia i cuinant per coure sake. Realment no he fet res que valgui la pena al blog o a Instagram durant un temps. Però estic d’acord amb això. Preneu, per exemple, les magdalenes angleses de massa mare (NO a la foto aquí) que acabo de fer. Són una mica plans (els vaig enrotllar massa prims) i totalment deformes, ja que els vaig deixar provar massa temps. Però el que sigui. Potser no són perfectes, però molt millors que qualsevol cosa que pugui trobar a la botiga de queviures. No és que hagi estat en una botiga de queviures des de fa molt de temps… I segur que el meu proper intent serà millor. Potser arribaré al punt en què perfecciono la recepta. DESPRÉS faré un blog sobre això. Però de moment, només estic cuinant perquè em calma. Estigueu segurs tots. I per a aquelles persones que comencen a seguir-me, no dubteu a presentar-vos als comentaris! Feliç cocció a tothom. . . . . .

Related Articles

Back to top button