Plans d'àpats

Hola! Estic pensant que aquest registre mental serà una cosa per a mi!⁠ ⁠ Jo…

Hola! Estic pensant que aquest registre mental serà una cosa per a mi!⁠ ⁠ Si acabes de començar a seguir, em dic Irvin. Normalment publico fotos dels aliments que faig. Però crec que és important mostrar la persona que hi ha darrere del menjar I també comprovar-ho amb tothom.⁠ ⁠ Perquè hi ha alguna cosa una mica insidiosa a les xarxes socials. Aplana tothom, mostrant només una faceta d’ells mateixos. I recompensa els que s’adhereixen a la petita petita part d’interès que els va fer populars.⁠ ⁠ La qual cosa és trist, perquè tots som persones de la vida real amb interessos de la vida real FORA del que mostrem aquí a Instagram i a les xarxes socials.⁠. Aleshores, digueu-me, quins interessos teniu que no formen part de la vostra “marca” aquí a Instagram? Què t’agrada fer que no sigui una imatge perfecta o fàcil de mostrar visualment?⁠ ⁠ Perquè tots som més que una imatge bonica.⁠ ⁠ PD. I si t’interessen altres aspectes de mi, sàpigues que faig ceràmica, m’encanta viatjar i fer un LLARG viatge de travessa amb la meva parella (no, mai ens cansem l’un de l’altre en els nostres viatges), jo no. llegeixo tant com voldria, i miro massa la televisió.⁠ ⁠

Related Articles

Back to top button