Plans d'àpats

Hola! Temps de registre mental!⁠ ⁠ Com esteu tots? Estic fent una cosa amb ella…

Hola! Temps de registre mental!⁠ ⁠ Com esteu tots? Estic fent una cosa aquí on només vull comprovar-ho amb tots vosaltres. De vegades, tot això de les xarxes socials fa exactament el contrari del que se suposa que ha de fer. Que és connectar-nos a tots.⁠ ⁠ En canvi, comencem a comparar-nos els uns amb els altres i és… perjudicial. Sens dubte, sé els perills i l’estrès mental que pot causar. Crec que tots hi hem estat. Doncs la majoria de nosaltres. Si no ho heu fet, més poder per a vosaltres. Vull la teva confiança!⁠⁠ És la segona setmana de febrer. No he fet gairebé totes les coses que pensava que faria al gener. Ja ha passat un mes el 2020. I tinc objectius i aspiracions per aquest any. Passarà? Qui sap. Però tinc esperança.⁠ ⁠ Però també m’adono que tot anirà bé. Només necessito respirar profundament i adonar-me que res és urgent o amenaça la vida en aquest moment. I si alguna cosa no es fa avui… sempre hi ha demà.⁠ ⁠ Com esteu tots?⁠ Com us està tractant el 2020? Digueu-m’ho als comentaris! .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠

Related Articles

Back to top button