Plans d'àpats

Njoquis de bolets fumats i espinacs He intentat fer-ho estètic amb una mica de nata o…

ñoquis de bolets fumats i espinacs🌱 ✨Vaig intentar fer-ho estètic amb una mica de crema per sobre, però no tan maco😙🥴 ✨La salsa period només unes cebes fregides, alls, bolets i espinacs que després vaig afegir una cullerada de mostassa, una cullerada de pebre vermell fumat , una culleradeta de llevat nutricional, un raig de llimona i una mica de llet de civada sense sucre. Llavors vaig condimentar al gust i vaig afegir una mica de crema de civada que està tan bona! Molt més espessa i cremosa que la crema d’alpro 🍦 ✨Després em vaig posar una mica de ruca i uns flocs de bitxo 🌶 🍷Normalment faig nyoquis de bolets amb un vi blanc, llimona, nata i salsa d’all però no tenia vi, així que vaig provar aquesta recepta. inspirat en nomeatdisco en canvi! Gaudeix dels dos tipus 😋

Related Articles

Back to top button