Plans d'àpats

No vaig a LYE. He estat treballant en aquesta recepta d’autèntic Ba…

No vaig a LYE. Estic treballant en aquesta recepta d’autèntics pretzels bavaresos tradicionals des del FEBRER. Pre-pandèmia. No he prement Publicar perquè continuo provant-lo i ajustant-lo. I segueixo escrivint més sobre l’ús de la lixivia en el procés d’elaboració de pretzels. Però ara és al meu bloc, a temps per i Així que aquí teniu l’oferta. La gent s’espanta amb l’ús de lleixos a la cuina. Que tinc! És una substància química que també es coneix com a “sosa càustica” que sona molt espantós. I cal tenir precaució a la cuina si feu pretzels amb lleixos. Però ser prudent a la cuina no és cap novetat. Cal anar amb compte si feu caramel. Heu de parar atenció si teniu uns ganivets afilats. Fins i tot bullir aigua o treure alguna cosa d’un forn calent a 350 °F requereix una mica d’atenció. Treballar amb lleixa no és diferent. Els autèntics pretzels bavaresos, els que trobes en un pub alemany o en l’Oktoberfest de Munic, estan fets amb lleixos. De fet, la paraula alemanya per a pretzels és “laugenbrezel”, que es tradueix literalment com a “pretzel de llisca”. I tot i que hi ha un munt de receptes anomenades pretzels bavaresos o alemanys que utilitzen una solució de bicarbonat de sodi… no són autèntiques ni tradicionals. Ara podeu fer un pretzel suau súper saborós i increïble amb bicarbonat de sodi. Tinc 4 o 5 receptes al meu bloc que utilitzen bicarbonat de sodi. Però per a aquesta escorça marró caoba, dura i ampollada… necessites lleixos. I sí, podeu coure el bicarbonat de sodi perquè sigui més alcalí. El bicarbonat de sodi normal té un pH de 8,3. Escalfar el bicarbonat de sodi al forn descompon el bicarbonat de sodi en carbonat de sodi, que té un pH d’11. Però la lixivia té un pH de 13. Així que sí, el bicarbonat de sodi fa un pretzel alemany més proper. Però encara no hi és del tot. Podeu obtenir tota la informació i més, inclosa la manera d’utilitzar de manera segura el lleixing per a pretzels, al meu bloc ara! Feliç octubre gent. . . . . .

Related Articles

15 Comments

  1. Thank you very much! I was in the pretzel recipe hashtag looking some sad baking soda pretzels when yours appeared and I thought “this one is made with lye”. Luckily you described the process and I’m heading to your blog to read everything about pretzels! Thanks again!

  2. My Hubby decides that I need to figure out how to make Baby Yoda out of pretzel. I’m going to use your recipe 😂

  3. They look amazing. How do you and AJ stay so fit with all of this deliciousness passing through your test kitchen?

  4. Very nice job on the pretzels, especially that you went the extra mile and used real lye! 🙌🏻😍 Sunny greetings from Munich!

Back to top button