Plans d'àpats

PA DE PLÀTAN CIVADA AL FORN No sé com no he provat encara la civada al forn, però omg…

PA DE PLÀTAN CUIT CIVADA 🍌🍞 ✨No sé com no he provat encara la civada al forn, però som una bogeria! No estic segur de les quantitats exactes, però crec que es tracta d’uns 100 g de civada barrejada amb 1 plàtan madur, 1 cullerada de sucre de coco, 1 cullerada de PB, una mica de canyella i una mica de nou moscada i una mica de llet de civada sense sucre fins que es converteixi en una massa com la consistència! Vaig barrejar altres 50 g de civada, ja que estava una mica líquida, així que això va fer three porcions 😋 Vaig tallar un altre plàtan i el vaig repartir per sobre i després vaig coure durant 20 minuts a 180 i ho vaig coure amb més PB, pacanes i una mica de xocolata negra🍫 ✨Això va ser realment gust de pa de plàtan per esmorzar! 🍌🍞

Related Articles

Back to top button