Plans d'àpats

Pastissos de peix de tofu Em quedava una mica de puré, així que vaig pensar que faria pastissos de peix! …

Pastissos de peix de tofu 🐠🍋 ✨M’havia sobrat una mica de puré, així que vaig pensar que faria pastissos de peix! ✨Aquests els vaig fer triturant mig bloc de tofu amb el puré sobrant, una mica de flor de cigron i llet d’ametlla, una mica de carbassó ratllat (del qual vaig extreure el líquid) anet i julivert picats, ratlladura de llimona, all en pols, ceba en pols i sal i pebre al gust 😋 ✨Formar en patates i fregir/enfornar! ✨Acompanyat amb una salsa tàrtar ràpida: maiossa vegana, suc de llimona, ceba vermella, julivert, tàperes, cornichons i sal i pebre 🍋 ✨Servit amb una amanida de rucola amb un raig d’oli d’oliva i una mica de parmesa vegana casolana 🧀

Related Articles

Back to top button