Plans d'àpats

Pel que sembla ahir va ser i ho vaig perdre? Perquè QUI GUIA D’AQUESTES PRIES…

Pel que sembla ahir va ser i ho vaig perdre? Perquè QUI FA UN REGISTRE D’AQUESTES COSES? (Narrador: pràcticament tota la indústria alimentària en fa un seguiment. És la seva feina. Però Irvin no és conscient.) Així que en l’esperit de “Aquí hi ha una festa de menjar inventada creada com a excusa per compartir receptes”, aquí hi ha 3 Receptes de pa de plàtan que podeu trobar al meu blog PER L’ORDRE DE COM SÓN EXTRA. 1r: Pa de plàtan amb trossos de xocolata de massa mare amb cobertura de molla de cacau. Treu aquell trist entrant de massa mare que ha estat llanguit a la part posterior de la nevera des de l’inici de la pandèmia, quan tu (i la resta del món occidental) et vas obsessionar amb el llevat, però no has tocat ni alimentat l’entrant des del 2021. Segurament està bé? Incorporeu aquest ganxo gris a l’entrant i utilitzeu-lo per a aquest pa de plàtan amb un sabor súper complex que inclou una cobertura de molla de cacau! (Narrador: qui té grans de cacau al rebost? Ningú. Tret d’Irvin. I d’altres persones de la indústria alimentària, d’aquells que saben de les vacances de menjar inventat.) 2n: Pa de plàtan amb xocolata. Una mica de cacau en pols i un toc de cafè exprés en pols li donen un sabor de xocolata ric però no aclaparador al pa de plàtan. Però després l’omples de xips de xocolata i bàsicament estàs menjant unes postres. Però llavors t’adones que els plàtans són una fruita plena de potassi i la xocolata té un munt d’antioxidants, per la qual cosa és un aliment saludable. A més, TOTS ELS INGREDIENTS PROBABLEMENT ESTAN AL TEU REBOT. Així que això no és tan extra com sembla. (Narrador: Però és clar que Irvin és tan extra com sembla.) 3r: El pa de plàtan de nou té oli de nou. Que és totalment un altre ingredient poc comú, però pots canviar un altre oli vegetal o més mantega fosa i està bé, no et jutjaré! L’oli de nous només li dóna un impuls addicional de nou. (Narrador: Irvin us jutjarà totalment. Però no a la vostra cara.) Totes les receptes les podeu trobar al meu bloc. Només cal Google “eatthelove banana bread” i haurien d’aparèixer a la cerca! Disculpeu totes les majúscules. I per tota l’exposició del “narrador”. Avui em sento una mica contundent amb el temps estrany. (Narrador: Irvin no ho sent realment.)

Related Articles

13 Comments

  1. I think it was also National toast day. So toast some banana bread? No wonder even a food person can’t keep track of the days!

  2. I have cocoa nibs! I’ve never used them and they’ve been sitting in the spice drawer for at least 3 years. And I recommend Sara Bir’s Brownie Banana Bread on simplyrecipes.com. At first I didn’t think it was worth the trouble. But I froze a bunch of it and once thawed its are delicious.

  3. That looks delicious!! Not a big fan of banana bread, but this recipe changes my mind🙌

  4. Opps. I hit post by accident without finish my original comment. The slices are delicious after aging. Flavors really came together. Kinda like fruitcake. Well…not really like fruitcake. Just the better with age part!🫤😂

  5. We track them! We got our daughter a National Day calendar (yes, it exists!) And it’s actually really fun. It was also recently National Sticky Bun Day (I posted about it) and chili Day is the same day as banana Day. Croissant day was recent and I sent it 5 dz croissants to Kiera’s school as a surprise, it was fun!

Back to top button