Plans d'àpats

Per fi ha arribat la tardor? O puc aguantar l’estiu una mica més?⁠ ⁠…

Per fi ha arribat la tardor? O puc aguantar l’estiu una mica més?⁠ ⁠ Aquest any ha estat… una bogeria. No em puc creure que ja som setembre. I em sento atrapat en una mena de bucle temporal on no sé quin dia és ni tan sols quin mes és. És com una versió sense diversió de Palm Springs o Groundhog Day.⁠ ⁠ Però sí, NO he OBLIDAT quin any és. Uf. 2020. Ets el pitjor.⁠ ⁠ En general, em torno a la cuina per fer alguna cosa quan m’estresso o la meva ansietat està en excés. Però de vegades em faig súper mandrós i només vull cuinar sense haver de PENSAR en la tècnica.⁠ ⁠ És quan un FRUT CRISP és la solució perfecta. Puc fer-me un moment molt reconfortant amb el mínim esforç. Com aquesta CRISTINA DE PRUNA. També vaig posar un grapat de gingebre cristal·litzat al farcit perquè sóc més d’aquesta manera, però ho pots ometre totalment si no en tens cap a mà o no t’agrada el gingebre.⁠ ⁠ MÍNIM ESFORÇ PER A LA MÀXIMA RECOMPENSA . Això és el que necessitem ara mateix!⁠ ⁠ I, a més, si NO ets com jo i estàs acceptant TOTAL i TOTALMENT el setembre i el canvi de temps de tardor, fes aquesta recepta i canvia la canyella per la barreja d’espècies de carbassa. No ho diré a ningú.⁠ ⁠ Recepta al meu bloc ara o simplement busca a Google “eatthelove plum crisp” per trobar-la.⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ bakersgonnabake

Related Articles

Back to top button