Plans d'àpats

Potser us heu preguntat què faig amb tota aquella xocolata que he tallat a la posició…

Tots us heu preguntat què faig amb tota aquella xocolata que vaig tallar a la publicació que vaig fer ahir (ja sabeu, an element de menjar-la)! La meva recepta de go-tor són les clàssiques galetes de xocolata, és clar! Jo faig aquestes galetes WAY. TAMBÉ. SOVENT.⁠ ⁠ Aquestes galetes de xocolata d’estil fleca estan plenes de trossos de xocolata, que es fonen i queden pegajosos, a diferència de les xips de xocolata que mantenen la seva forma i forma. També faig servir dos o tres tipus de xocolata per donar-li un sabor més dinàmic a les galetes.⁠ ⁠ També les deixo reposar una estona further a la nevera per “curar” la massa (entre 48 i 72 hores), el que significa que tenen més. masticable amb notes de caramel i caramel a la galeta. El ruixat de sal marina cruixent a la half superior li dóna només el punt de sal per portar la galeta al següent nivell.⁠ ⁠ Podeu trobar aquesta recepta al meu arxiu de bloc (és un dels meus més populars) o simplement podeu buscar a Google “eatthelove”. galetes de xocolata estil fleca” per trobar-la.⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠

Related Articles

Back to top button