Plans d'àpats

PUDDÍ DE BLÔT! La meva parella i jo ens vam obsessionar una mica amb el programa de televisió, hola…

🎵 PUDDÍ DE BIT DE BIT! 🎶 La meva parella i jo ens vam obsessionar una mica amb el programa de televisió schmigadoon, una divertidíssima comèdia musical on una parella moderna de Nova York queda atrapada en una ciutat musical de l’època daurada. I al primer episodi hi ha una deliciosa cançó ridícula sobre Corn Pudding. Perquè, per descomptat, HI HI HA. I va ser llavors quan vaig saber que tenia ganes d’una mica de blat de moro! EXCEPTE… No sóc un gran fan del budín de blat de moro súper dolç que és tradicionalment com s’elabora. Per a mi és una mica la línia entre el plat lateral i les postres (de la mateixa manera que m’allunyo dels moniatos amb malvaviscos a la part superior). Així que vaig jugar amb la recepta i vaig buscar a Internet i vaig trobar aquesta variant d’una recepta de southernlivingmag que situa amb fermesa el budín de blat de moro a la categoria salada. Hi ha ceba saltejada i farigola fresca, així que no hi ha cap error en aquest plat de postres. El vaig adaptar per utilitzar blat de moro en conserva i blat de moro crema, que em va semblar que donava un cop d’ull a la versió tradicional original que sempre servia la família de la meva parella per a les festes. A més, la crema de blat de moro ja ha afegit sucre al qual vaig sentir que s’havia afegit la quantitat adequada de dolçor. I tot i que no vaig créixer amb budín de blat de moro a la meva taula, la meva parella sí. I quan li vaig donar una ració, el va declarar el millor púding de blat de moro que havia tingut mai. I sí. Va demanar extretat. Trobeu la meva versió de la recepta de budín de blat de moro salat al meu bloc ara!

Related Articles

Back to top button