Plans d'àpats

Ragú de “vide” i bolets: el ragú el vaig fer fregint uns trossos ben picats…

Ragú de vedella i bolets 🍝 Ragú: ✨El ragú el vaig fer sofregint una mica de ceba vermella, all i xampinyons ben picats amb una mica d’oli d’oliva, i després afegint-hi mig paquet de picada vivera (la millor picada vegana!) un cop caramel·litzada. ✨A continuació, vaig afegir un cub d’oxo de vedella sense carn, una copa de vi negre, three cullerades de pasta de tomàquet i mitja llauna de tomàquets i vaig cuinar a poc a poc i lent durant 30-40 minuts. ✨Amaniu al gust amb sal i pebre (també afegeixo una mica de sucre i/o un raig de balsàmic a les salses de tomàquet si cal equilibrar)! 🌱 A sobre amb parmesà vegà! M’agrada fer el meu mateix barrejant llevat nutricional, anacards, all en pols i sal 🧀

Related Articles

Back to top button