Plans d'àpats

REAL TALK: Odio picar xocolata. ODI. IT. Però m’encanta fer coses AMB cho…

REAL TALK: Odio picar xocolata. ODI. IT. Però m’encanta fer coses AMB xocolata. I no m’agraden gaire els resultats de les xips de xocolata, ja que estan dissenyades per NO fondre’s a alta temperatura.⁠ ⁠ Vull aquesta xocolata fosa.⁠ ⁠ Així que sí, cada vegada que talle la xocolata, pico el DOBLE de la quantitat. Jo necessito. De vegades triple. A continuació, guardo les restes en una bossa amb cremallera (ben etiquetada amb quin tipus de xocolata és, perquè tinc massa tipus de xocolata a aquesta casa).⁠ ⁠ No triga gaire més temps a picar eight unces més. four unces de xocolata. I ara tinc xocolata tallada prèviament per a la propera vegada que vull fer galetes de xocolata o altres postres de xocolata.⁠ ⁠ Perquè de vegades vols aquesta solució de xocolata ARA. (I sí, sé que puc comprar feves o discos, però sóc un noi BARAT ASS i comprar xocolata a granel és més barat que comprar aquests discos de luxe).⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠

Related Articles

Back to top button