Plans d'àpats

Sé que és setembre (com va passar això?) i se suposa que tots ens hem d’abraçar…

Sé que és setembre (com va passar això?) i se suposa que tots haurem d’abraçar carabassa, poma i tot el que és tardorós, però encara estic aguantant l’estiu. Ho sento no ho sento! Per tant, vaig fer aquests brownies arremolinats napolitans i els vaig publicar al meu bloc la setmana passada, però no vaig poder compartir-los aquí a IG. Es van inspirar una mica en les galetes napolitanes de sarah_kieffer que va fer per al seu llibre de cuina 100 Cookies. Però vaig anar amb una forma de brownie perquè ja saps… BROWNIES. Els brownies tenen remolins de pastís de formatge de vainilla i maduixa. Tots sabem com m’encanta el remolí i el marbre. Vaig escriure un llibre de cuina sencer sobre això I sí, la part del pastís de formatge de maduixa del brownie requereix que obtingueu unes maduixes liofilitzades (com ho requereix la galeta de Sarah), però val la pena fer-ne un seguiment. Donen un intens sabor a maduixa sense aigualir el remolí del pastís de formatge. Obteniu la recepta al bloc ara o simplement busqueu a Google “eatthelove napolitan brownies” per trobar directament! No et preocupis. Aviat abraçaré la carbassa i la fruita de la caiguda…

Related Articles

Back to top button