Plans d'àpats

Tiramisú vegà Això va ser increïble, així que em va impressionar el bé que era el batut…

Tiramisú vegà☕️🍫 Això va ser increïble, així que em va impressionar el bé que bateja la nata per muntar oatly lol! Aquesta recepta period thehappypear i va ser molt ràpida i fàcil! Només un bescuit bàsic de vainilla que vaig coure i després vaig tallar a dits petits abans de tornar al forn durant 5-10 minuts per endurir-se (penseu a vibracions de biscotti si ho heu fet abans!) dits en una barreja de cafè fort i Bourbon, ja que no tenia ni brandi ni masala i això va funcionar molt bé! Defo hauria d’haver-los remullat una mica més, però ens movem🤑 Em vaig quedar sense esponja ja que m’havia menjat una mica pel camí, així que només vaig submergir unes galetes de galetes a la barreja per omplir els buits i ni tan sols vaig saber la diferència. el tiramisú actual! 🍦Això es va posar entre una mica de nata muntada oatly amb una mica de vainilla i sucre llustre afegit i cobert amb cacau en pols i encenalls de xocolata negra 😋 ✨El tiramisú és un dels meus preferits absoluts i estic molt content material amb el fàcil i deliciós que va ser. ! 😍

Related Articles

Back to top button