Plans d'àpats

Tofu katsu curry El faig tant perquè és un dels meus preferits i els meus…

Tofu katsu curry 🍛 ✨Fac això tant que és un dels meus preferits i dels meus amics i recentment m’he quedat amb una nova recepta que sempre encerta 😮‍💨 Recepta del Good Chunk (gràcies eatwithchilli per posar-me on😋) SALSA DE CURRY: – 1 ceba blanca gran tallada a daus 🧅 – 2 pastanagues petites pelades i tallades a daus 🥕 – 2 grans d’all picat 🧄 – polze gran de gingebre ratllat – 2 cullerades de curri suau en pols – 1 culleradeta de brou vegetal – 1 tassa de brou vegetal – half of llauna de llet de coco – Salsa de soja al gust (1-2 culleradetes) – 1 cullerada d’atzavara 1) Fregiu les cebes i les pastanagues fins que comencin a caramel·litzar i després afegiu-hi els alls i el gingebre 2) Afegiu el brou de verdures i deixeu-ho coure a foc lent fins que les pastanagues són toves 3) Barregeu-ho tot (ho deixo refredar una mica i ho poso al meu nutribullet però també funciona una batedora guide) 4) Torneu-ho a afegir a la paella i afegiu-hi la llet de coco, la salsa de soja i l’atzavara i deixeu-ho Cuini a foc lent fins que estiguis a punt per servir 🍛 KATSU TOFU: – Tofu ferm (o rodanxes d’albergínia🍆) – Farina regular – Llet d’ametlles – Salsa de soja – Pa ratllat de katsu japonès – Flocs de bitxo (opcional)🌶 1) Realment no en tinc aquí les mides, però faig una massa amb la farina i la llet d’ametlles, condimentant amb una mica de salsa de soja lleugera fins que quedi una massa suau i solta 2) Després tinc un bol an element amb el pa ratllat que amaneixo amb sal i de vegades flocs de bitxo 3) Escorreu el tofu i talleu-lo a rodanxes (no massa fines en cas que es trenqui) 4) Submergiu-lo a la massa i després al pa ratllat 5) Col·loqueu-lo en una safata de forn o un plat folrat 6) Fregiu-lo en oli vegetal calent fins que estigui ben cruixent 7) Aleshores, acostumo a posar-lo al forn si encara estic fent la meva salsa o si l’arròs no està llest, and so on. ✨El meu el sol servir amb arròs i sèsam, soja i bròquil fregit amb all 🥦 o faig una situació d’amanida de sèsam, soja, cogombre 🥒 ✨Afegiu coriandre i ceba cruixent si el teniu 😮‍💨

Related Articles

Back to top button