Plans d'àpats

| Un dels meus ingredients secrets “armes” al meu arsenal de cocció és la mantega marró! jo’…

| Un dels meus ingredients secrets “armes” al meu arsenal de cocció és la mantega marró! Estic una mica obsessionat amb utilitzar realcalifmilk per fer la meva mantega marró per a la meva cocció de tardor i hivern. La mantega marró dóna un sabor ric i de nou i afegeix profunditat als meus productes de forn. I, com a avantatge addicional, fa que el meu apartament faci una olor increïble! Utilitzo mantega de Califòrnia Real (cerqueu el segell de llet de Califòrnia Real al paquet), la qual cosa significa que rebo mantega sostenible de primera qualitat feta amb llet de granges familiars. Per fer mantega marró, només cal col·locar la mantega en una paella gran o una paella, preferiblement amb un fons platejat o de color clar. Això us permetrà veure el greix de la llet mentre es daura i es caramel·litza. Escalfeu la paella a foc mitjà-alt fins que es fongui, després reduïu el foc a mig baix i deixeu-ho coure, remenant constantment, fins que comenceu a veure com els sòlids es tornen daurats i fan olor de nou i fragants. M’agrada treure la paella del cremador quan veig que el greix de la llet es torna marró alhora, i només deixeu que la calor residual de la paella continuï daurant la mantega. D’aquesta manera hi ha un risc mínim de cremar-lo. Sempre podeu tornar a col·locar la paella al cremador per donar un cop més a la mantega, però no podeu anar enrere. Si cremes la mantega has de començar de nou! Vaig fer servir mantega marró a la meva recent recepta de budín de pa de carbassa, així com a les barres de galetes blondies, els financers de figues i moltes més receptes al meu bloc! Però podeu utilitzar la mantega marró refredada per substituir la major part de la mantega en productes de forn. Consulteu el lloc web de Real California Milk per obtenir més inspiració de receptes!

Related Articles

10 Comments

  1. This is a great process shot to show what the browned milk solids look like!👏👏👏

Back to top button