Plans d'àpats

VOSALTRES. Finalment vaig aconseguir una mica de ruibarbre a la botiga de queviures tot i que l’ent…

VOSALTRES. Finalment vaig aconseguir una mica de ruibarbre a la botiga de queviures, tot i que durant tot el temps vaig estar SUPER ANSIÓS perquè el 25% de la gent no portava màscares I NO ESTAVA MANTANT UN BON 6 PIES DE MI.⁠ ⁠ Però estic bé. RESPIRACIÓ LENTA PROFUNDA. JO SÓC. D’acord. També. Ara tinc ruibarbre. Així que allunyaré l’estrès fent un pastís de lloses de baies de ruibarbre i després me’l menjaré tot jo mateix. Perquè la meva parella prefereix les postres de xocolata a les postres de fruita. Però això només vol dir més per a mi?⁠ ⁠ Obteniu la recepta del pastís de lloses als arxius del meu bloc, o simplement busqueu a Google “eatthelove rhubarb berry lloses pie”. Estigueu segurs a tothom i feliç divendres! .⁠ .⁠ .

Related Articles

Back to top button