Plans d'àpats

| VOSALTRES! Quan i em vaig contactar per una col·laboració, sabia EXACTAMENT què…

| VOSALTRES! Quan muirglen, thefeedfeed i WholeFoods em van contactar per una col·laboració, sabia EXACTAMENT el que volia fer amb els seus tomàquets en conserva: Huevos Rancheros! Vaig créixer als suburbis d’una ciutat del mig oest i mai vaig tenir Huevos Rancheros fins que em vaig mudar a San Francisco fa més de 20 anys. Però tot això va canviar quan vaig arribar a Califòrnia i la meva vida mai ha estat la mateixa! Huevos rancheros es tradueix com “ous de ramader” i és un plat originari de les granges rurals mexicanes. La seva popularitat s’ha estès des dels Estats Items i l’he tingut de diverses maneres. Però tendeixo a gravitar cap a l’ou amb truita de blat de moro amb versió salsa. Aquesta versió té fesols refregits sota l’ou i una mica de coriandre per sobre. Vaig fer servir els tomàquets Hearth Roasted de Muir Glen perquè són constantment frescos (els tomàquets estan fora de temporada ara mateix) a més d’estar rostits al foc perquè obtingueu un sabor subtilment fumat a la salsa. Si utilitzeu fesols refregits ja preparats (elaborats a casa o comprats a la botiga), aquest plat d’esmorzar es pot fer ràpidament al matí i estarà preparat per a una resta del dia increïble! Vaig aconseguir tots els meus substances per a aquests huevos rancheros a Entire Meals, on sempre puc trobar el que necessito per fer les meves receptes, inclosa la línia de tomàquets en conserva de Muir Glen. Ara mateix, del 29/01 al 12/02, Muir Glen està fent una gran promoció de 10 per 10 dòlars. Podeu utilitzar l’enllaç bit.ly/wf-stores per trobar la vostra botiga native més propera! Obteniu la recepta al meu bloc ara o simplement busqueu a Google “eatthelove huevos rancheros” per trobar-la. I seguiu per veure quines altres receptes sorprenents s’estan fent amb tomàquets de Muir Glen. . . . . .

Related Articles

Back to top button